dinsdag 1 december 2009

Berichtje uit Bali

Hier weer wat nieuws uit Bali, Robert heeft een paar weken geleden weer diaree gehad van wat weten we niet, dus weer naar de dokter hij kan al bijna een abonnement nemen daar.
Hij kreeg 3 verschillende medicatie, als starter moest hij 14 pillen ineens nemen, ik vroeg je hebt het toch wel goed gehoord, natuurlijk was zijn antwoord ik heb het wel 2 keer gevraagd.
Dus ze allemaal ineens genomen, die dag was het natuurlijk gedaan de volgende dagen nog een beetje en hij is al terug ok.
Bali Belly krijg je hier toch allemaal wel eens zeggen ze.
Verleden week woensdag zijn we met vrienden iets gaan drinken aan het strand echt heel gezellig daar, dit was onze eerste keer en zeker niet de laatste daar.
Vrijdag zijn we naar Eka & Maarten geweest en oh wat hebben we daar weer lekker gesmuld zoals altijd bij hun trouwens.
Deze week is het redelijk druk, morgen naar een crematie, s'avonds naar een verjaardagsfeestje, donderdag en vrijdag komen Viv en Vick ons een bezoekje brengen, ze logeren in Sanur het is altijd fijn hun hier terug te zien, zaterdag bij Cin en Huub gaan eten, zoals je ziet er is hier genoeg te doen
Ook moeten we weeral bellen naar Eva Air dit wil zeggen dat we al aan onze laatste 100 dagen gaan beginnen.
We zijn volop aan het plannen om eens naar het zuiden te gaan naar Sukawati, natuurlijk met een volle geldbeugel want daar is wel het één en ander te koop, alhoewel we hier al geld genoeg hebben uitgegeven maar dat berichtje komt later wel!!!
Het blijft hier heel warm, deze morgen om 6.15, ja dan was ik al op toen was het hier buiten al 29 graden, dit is niet meer normaal, het zou moeten beginnen te regenen maar er komt niets van.
Na de middag zie je wat donkere wolken over de bergen maar ze komen niet tot hier, dus nog alijd lekker warm hier.
Zo dat was weer wat nieuws uit Bali dit was voorzien om gisteren te worden geplaatst maar door een stroompanne had ik geen internet meer.
Er worden hier met regelmaat dan de ene kant en dan de andere kant een tijd zonder stroom gezet en hier was het van 17.30 tot 21.30 maar nadien lukte het internet niet meer.
Groetjes Rita & Robert

2 opmerkingen:

 1. hallo genieters,

  dat is weer een gezellig verhaal en die drankjes op de foto zien er ook heerlijk uit, is het iets van citroen?
  Ja aan diaree ontkom je niet in Indonesie, als ik het begrijp hebben jullie een goede arts gevonden daar.
  Julie sociale leven is ook behoorlijk druk daar, hebben jullie de vorige keer al die contacten gelegd?
  Als jullie inderdaad aan de laatste 100 dagen gaan beginnen dan gaat het aftellen voor ons ook beginnen, voor dat we het weten is het 27 febr. Eerst lekke nog de gezellige dagen in december en dan het nieuwe jaar in en de visa halen in Den haag.
  Om wat voor reden moeten jullie Eva air benaderen, staat jullie vlucht dan nog niet vast of kan je dat niet vast zetten voor een half jaar.
  Wat een vragen weer he, maar we ensen jullie in iedergeval nog heel veel plezier en denk nog maar niet teveel aan de terugreis, lekker iedere dag genieten van de warmte want hier wordt het nu toch wat natter en kouder.

  groetjes

  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marian,
  Ja de drankjes waren heerlijk, het is lemon juice.
  We zullen het allemaal wel eens meemaken hier denk ik, al is het maar een dagje.
  Als je ergens langer verblijft leer je veel mensen kennen en van het een komt het ander.
  Wij bellen elke keer rond de 100 dagen dan kunnen ze onze plaatsen voor de terugvlucht bevestigen, we hoeven niet te bellen maar doen dit toch altijd.
  Vandaag hadden we Belgische vrienden op bezoek, ze blijven hier tot morgen aangezien ze in Sanur verblijven maar ze komen ons elk jaar eens bezoeken hier als ze op vakantie zijn, en het is altijd heel aangenaam met hun.
  Hier nog altijd lekker warm, nog altijd geen regen gehad, zou die nog wel komen!!!
  Drukke dagen komen eraan en als die voorbij zijn kunnen jullie echt beginnen met de voorbereidingen.
  Groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen