maandag 14 december 2009

Hier zijn we weer !!!

Hier ben ik weer met wat berichtjes uit Bali, alles is hier nog opperbest, heel warm, of het regenseizoen nog komt valt af te wachten want regen dat kennen we hier niet.
We hebben een paar dagen gesukkeld met de Airco maar nu staat alles op punt, we genieten terug in een koele kamer.
Als ze ons zagen afkomen dan dachten ze oei daar zijn ze weer maar in zulke temperaturen en dan geen airco, niet te doen!!!!
We zijn eergisteren nacht toen de elektriciteit uitviel om 3 in de morgen buiten gaan zitten daar was het koeler dan binnen.
De Security man kwam en we konden in een andere kamer gaan slapen met airco, gisteren hebben ze alles dan terug in orde gebracht, we verblijven terug in een frisse kamer.
Verleden week zijn we bij Eka & Maarten naar een ceremonie geweest voor de nieuwe tempel, dit was de eerste keer dat we zo'n ceremonie mee maakte.
We kennen de ouders van Eka al van de vorige ceremonies, verleden keer kon ik nog niet zo veel met hen praten maar nu vlotte het toch al een stuk beter, heel aangenaam voor hen en voor mij ook natuurlijk.
Nu Sim het vorige brommertje heeft van Robert snort ze achter ons aan en het gaat haar goed af zo overal mee heen te rijden.
Het was fijn om deze ceremonie mee te maken, we waren zoals altijd goed op tijd, ze moesten de nieuwe tempel nog helemaal aankleden dus de nodige foto's gemaakt.
Iedereen helpt mee met de voorbereidingen, de tempel moest natuurlijk ingewijd worden, nadien werd van de andere tempel een stuk afgeslagen.
Het gebraden varkentje mocht natuurlijk niet ontbreken, nadien werd dit weer in stukken versneden, iedereen heeft weer lekker gegeten van al de lekkernijen die Eka en haar familie hadden klaargemaakt.
Morgen gaan we naar een grote ceremonie ook voor een nieuwe tempel in Sangeh, nabij Ubud, wij drie zijn uitgenodigd door de Ambassadeur Pak Sumantera.
We moeten helemaal in Balinese kledij zijn dus zijn we na de ceremonie met Eka op pad gegaan om ons in Balinese kledij te steken.
Dat verslag komt volgende week wel want we blijven twee dagen weg, dus een vakantie in een vakantie hahaha.
De driver is besteld en komt ons ophalen om 9 uur, dan rijden we naar Sangeh voor de ceremonie, wanneer het gedaan is weten we niet maar we overnachten ginder ergens en de volgende dag gaan we naar de Art Market in Sukawati, zien of we daar wat kunnen kopen dat ons bevalt, woensdag tegen de avond zijn we dan terug in het hotel.
Ook hebben we nog een tripje gedaan met de brommer door de bergen en dat verslag en foto's moet ook nog komen dus heb nog wel wat werk te doen zo te zien.
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten