vrijdag 12 maart 2010

Terug naar België

Hallo iedereen,
Zo we zijn gepakt en gezakt en strakjes terug richting België te gaan, het heeft wat voeten in de aarde gehad voor alles op zijn plaats was.
We zitten zoals gewoonlijk weer over ons gewicht wel wat de bagage betreft zelf zijn we beide wat kilotjes lichter geworden.
Misschien mogen we dat ook omzetten in bagage!!!.
Binnen een paar uurtjes( nu is het hier 6 uur s'morgens) komt Giok ons oppikken en dan is het richting Denpasar wat zo'n drie uur rijden is van Lovina, wij vliegen om 16.15 uur dit is 9.15 bij ons en landen op zondag rond 10 uur s'morgens, als alles normaal verloopt wel te verstaan en niet zoals verleden jaar dat we 24 uur later aankomen.
Woensdag zijn we nog naar een ceremonie geweest hier aan het strand want dinsdag is het Balinees Nieuwjaar( Nyepi) en dan is ook de luchthaven gesloten alles stil op Bali dan.
Donderdag zijn we nog eens naar de dolfijnen gaan zien en wat een verschil met verleden keer, we hebben er honderden gezien, dus een heel geslaagde trip.
Die foto's komen later als we wat terug op ons plooi zijn thuis.
Zo we zien er weer naar uit om iedereen terug te zien en dan kunnen we terug gaan dagdromen om in september terug te komen naar hier, Melamun dagdromen zoals het hotel hier noemt.
Groetjes Rita & Robert en tot in België

Geen opmerkingen:

Een reactie posten