vrijdag 5 maart 2010

De laatste week

Hallo iedereen,
Onze frut begint hier erg zuur te worden, nog een weekje in het mooie weer en dan terug richting België, natuurlijk zal het fijn zijn om kleinkinderen, kinderen en iedereen terug te zien.
Als het dan nog een beetje mooi weer is zou het des te mooier zijn maar dat valt weer af te wachten.
Dinsdag zijn we naar de dolfijnen gaan zien, om 6.00 uur moesten we aan het monument zijn en daar zou Goran de man van Wati ( massage dame) ons opwachten.
Wij met ons allen de boot in, het was nog niet helemaal licht en zalig was met een licht briesje.
Er waren niet zoveel boten als toen we in '98 gaan kijken zijn, de dolfijnen zullen gedacht hebben niet veel volk we laten ons niet zien, we hebben toch wel wat moeten rondvaren voor Robert er ineens gezien had dus alle bootjes er naar toe.
Ze waren eigenlijk iets te ver om er mooie foto's van te kunnen maken, nadien hebben we nog een paar scholen gezien maar als de bootjes eraan komen zijn ze snel weg.
Dus nog wat rondgevaren tot plotseling een beetje voor ons er een school was, maar eens we er waren met het bootje oeps snel terug weg.
Gelukkig heeft Robert er toch een paar foto's van kunnen maken, we denken erover na om volgende week nog eens te gaan, hopelijk zien we er dan meer en zo niet het is toch zalig vertoeven op het water zo s'morgens vroeg.
We zijn nog niet begonnen met inpakken, is wel helemaal anders dan bij het vertrek toen was alles al bijna twee weken er voor ingepakt.
De volgende week is het plannen wat we nog moeten doen, kopen niets meer denk ik want alles is al aangekocht ook zal alles wel vol zitten en zullen we zeker wel aan het gewicht zitten.
Als we nu het gewicht extra mogen meenemen dat we zijn vermagerd dan mogen we nog wel zeker 30 kilo meer meenemen.
Groetjes en tot binnen een paar dagen met het laatste berichtje
Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten