donderdag 25 februari 2010

Tripje naar Sanur in Zuid Bali

Hallo iedereen,
Het was weer eens tijd om nog eens iets van ons te laten horen, ze zeggen altijd geen nieuws is goed nieuws dus dat is hier ook het geval.
Alles is nog steeds opperbest, geen zieken of zo, het weer ook nog altijd heel goed, tussendoor eens een buitje om ons wat af te koelen.
Verleden zaterdag hebben we een tripje naar Sanur in Zuid Bali gedaan, we zijn daar vrienden gaan opzoeken. We zijn om 6.30 hier met ons drie vertrokken, de driver Wayan was er op tijd dus weille weg.
Ik vroeg aan Wayan om langs Pupuan te rijden, oei dat was verder dan langs de andere weg, geen probleem voor ons daarom vertrekken we ook op tijd.
Toen Robert verleden jaar op controle moest gaan naar de kliniek in Denpasar is de driver langs daar gereden, toen zagen welke mooie rijstvelden er te zien waren dus we wilde die weg terug doen.
We reden door Belimbing, zie ik daar ineens mannen met bossen rijst naar boven komen, ik direct hé stoppen hier, nadien gingen ze terug naar beneden en kwamen ze naar boven met de bossen rijst aan de stokken.
Heerlijk om dit te kunnen zien want dit wordt wel heel uitzonderlijk is zoals het werken op de velden met ossen.
We hebben alles vastgelegd en zijn na doorgereden naar Sanur, in Denpasar was het aan het regenen, Greet belde waar we waren en ik vroeg direct regend het bij jullie ook, niet dus.
We zijn bij hun in het hotel gaan zwemmen en hebben een fijne tijd gehad, nadien zijn we naar Noella gereden en hebben daar ook lekker gegeten. Van hun hebben we afscheid genomen en hopelijk zien we hun in September terug.
Rond 18.00 zijn we dan terug richting Lovina gereden nu via Bedugul, rond 21.00 uur waren we terug huis moe maar voldaan van de prachtige dag.
De dag nadien was het relaxing aan de pool, nu gaan we nog genieten van de laatste 14 dagen.
In het hotel is het heel rustig, 3 bungalows bezet dus we hebben genoeg plaats rond en in het zwembad.
Onze visum zijn ook terug in ons bezit en ten laatste op 17 maart moeten we het land uit.
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten