dinsdag 15 september 2009

Het vertrek is heel nabij!!!

Nu is het bijna zover en gaan we voor de derde keer voor 6 maanden naar Bali, deze keer is Sim er ook bij, deze avond komen ze allen nog eens lekker eten hier, dan is het afscheid nemen en zien we elkaar terug via de Skype in Bali.
Rudy brengt ons donderdag voormiddag naar Roosendaal waar we de trein naar Schiphol nemen en dan naar het hotel gaan, daar gaan we nog wat rustige uren doorbrengen zodat Robert geen last heeft met een stress konijn voor het vertrek !!!!
Vrienden die in de omgeving van Schiphol wonen komen ons nog een bezoekje brengen en een bakkie doen, Robert zal nog wel effe gaan zwemmen daar,
s'avonds gaan we lekker eten en dan bedje in.
De volgende dag( ik zal wel weer op tijd wakker zijn) ontbijten we in het hotel, daarna komt het busje van het hotel ons oppikken en brengt ons naar de luchthaven en begint onze trip.
Om 12.20 stijgen we dan op, na ongeveer 11 uur te hebben gevlogen hebben we een tussen stop van een goed uurtje in Bangkok, daarna vliegen we verder naar Taipei waar we een dagje verblijven om te acclimatiseren, we hopen dat we de keuze hebben deze keer om daar te blijven of rechtstreeks door te vliegen naar Bali zoals het eerste jaar dat we gingen.
Als we kunnen door vliegen gaan we dit ook doen en komen we dan zaterdag avond in Bali aan, anders is het zondagnamiddag rond 15.15 Bali tijd, in Belgiƫ is het dan 9.15 s'morgens.
Sim vertrekt zaterdag middag in Schiphol, zij komt zondagmiddag in Bali aan rond 13.00 Bali time, Belgische tijd 7 uur.
Er is afgesproken diegene die er eerst toekomt moet bloemetjes kopen dus we zijn benieuwd wie het zal zijn maar zoals het er uitziet zal Sim voor ons bloemetjes moeten kopen!!!
We verblijven dan twee nachten in Sanur, we zullen weeral blij zijn om Noella en haar familie terug te zien, ook gaan we maandag morgen effe naar de verpleegstertjes van de kliniek waar Robert heeft verbleven, de foto's en de chocolade geven die we hebben beloofd daarna zien we wel, zwemmen zal er ook wel bij zijn natuurlijk.
Gede brengt ons dinsdag voormiddag naar Lovina waar we onze vrienden Cin en Huub, Wendy & Tom, onze Nederlandse vrienden, en natuurlijk ook onze Balinese vrienden terug te zien.Groetjes Rita & Robert, tot in Bali of van ergens anders onderweg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten