donderdag 30 juli 2009

Nog 50 dagen

Hallo beste vrienden,
We zijn weer gestart met een reservatie te maken van een leuk optrekje in Sanur (Zuid-Bali) om onze eerste dagen van aankomst wat te bekomen van de lange vlucht Amsterdam-Taipei-Denpasar.
Onze vrienden in Sanur hebben voor ons alles klaargestoomd en de nodige foto's doorgemaild van ons hotelletje "Ari Putri" zodat we ons kunnen verlekkeren op de rust en schoonheid van Zuid Bali.
Het is een rustig stadje gelegen aan de zuidoostkust van Bali.
Sanur is wellicht de meest populaire badplaats op Bali, dat zijn authentiek karakter heeft behouden.
Het oorspronkelijke vissersdorp Sanur is in de loop der jaren uitgegroeid tot een befaamd en zeer geliefd vakantieoord.
Sanur was op Bali de eerste stad waar toeristen naartoe kwamen.
Zijn restaurantjes, bars, terrasjes en allerlei winkeltjes liggen verspreid over het hele dorp.
Het brede strand strekt zich uit langs de rustige en ondiepe zee, dat deels openbaar en deels voor de hotels bestemd is.
Met eb en volle maan trekt de zee zich terug tot achter het koraalrif. Op het strand van Sanur worden tal van watersporten aangeboden zoals windsurfen, waterski├źn, kano├źn en snorkelen.
Na enkele dagen in Sanur nemen we de taxi naar het Noorden van Bali, Lovina - Kalibukbuk.
We kijken er naar uit om thuis te komen onder de Balinese zon tussen de wuivende palmen en de lokale families met hun kinderen weer te zien.
Voor ons kan het luilekkere leven voor zes maanden weer beginnen.

Groetjes Rita & Robert

6 opmerkingen:

 1. Rita, Robert,De eerste plons die we samen in dat mooie zwembad van het Ari Putri hotel zullen maken zal de doop zijn van onze vriendschap en zal de geschiedenis ingaan als de start van ons 6 maanden durende verblijf in Bali.Nog even 50 dagen aftellen.....Sim.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Sim,
  Dat zal een hele plons zijn daar in het zwembad van Ari Putri om onze zes maanden in Bali te starten .
  Wij nog 49 dagen hahha
  Groetjes Rita & Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het schiet nu lekker op zeg. Voor je het weet is het zo ver. Goed idee om eerst even uit te rusten wat dichter bij de airport. Het zal best wel vermoeiend zijn de lange tocht en dan hoef je niet meteen 2 uur in een auto te zitten hobbelen naar het noorden.
  Ik neem aan dat Robert nu weer mag zwemmen? Jullie hebben zeker nieuwe badpakken gekocht, want zijn beide afgevallen, haha. Goed werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja het schiet lekker op en voor we het weten zitten we weer in Bali op ons vertrouwde stekje .
  Ik denk ook effe uitrusten in Sanur dat dit goed is ,wij hebben dan al wel een nachtje in Taipei geslapen maar onze vriendin Sim niet dus dit komt wel goed van pas.
  Gedurende de dag is het wel 3 uur rijden naar het noorden en dan nog eens een tussenstop in Bedugul maken dus best een aantal uurtjes onderwegen.
  Robert is al zo'n 3 weken geleden terug begonnen met te gaan zwemmen ,hahha de oude passen ook nog wel hoor maar als we nog veel afvallen moeten er wel nieuwe komen natuurlijk .
  Groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat Robert weer kan zwemmen. Alles is dus dicht. Ben zo blij voor jullie en vooral voor Robert. Volgende maand is het al zover, dus nu lekker al bedenken wat we weer meenemen, lijstjes maken enz. Heerlijk die voorbereidingen. Ben zo benieuwd hoe de ontmoeting met Berndt en Georgette zal worden. Nou, ze houden ook van een lekker biertje, dus de rest volgt wel vanzelf.
  Ik denk dat Berndt zijn laptop ook mee zal nemen, hoop dat hij geduld heeft, want ik heb begrepen dat het soms lekker langzaam gaat, lol. Veel plezier met de voorbereidingen.
  Groetjes, Marguerite.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marguerite,
  Ja ben ook blij dat alles dicht is en hij terug kan gaan zwemmen.
  Nog 45 dagen en nu begint het wel echt te korten.
  Het lijstje is klaar, ook de medicatie is al in orde en heb al veel klaargelegt dat mee moet .
  Robert heeft zijn rugzak klaargemaakt daar zit 15 kg kleren in om ginder aan de mensen te geven, dus daar hoeven we al niet meer naar om te zien.
  Ja kijkt er ook naar uit om je zus en zwager te leren kennen ginder, ja geduld moet je soms wel hebben daar maar dat went ook wel,pelan-pelan hahha.
  Elke dag ietsje doen en dan zijn we goed op tijd klaar met alles.
  Groetjes Rita & Robert

  BeantwoordenVerwijderen